Norra Sveriges största privatägda affärsresebyrå

Vart vill du resa? Det är ungefär allt vi behöver veta som din personliga resebyrå i jobbet. Sen tar vi hand om hela resan och tänker på allting åt dig – med ansvar från dörr till dörr och planering till fakturering. Så att du kan luta dig tillbaka och tänka på annat. Vi finns där före, under och efter resan. Du får tag på oss när du vill och du får hjälp när du behöver.

Hjärtat i Norrbotten

Med hjärtat i Norrbotten, med stora och små kunder över hela Sverige och med vida världen som arbetsplats, gör vi din affärsresa trygg, enkel och trevlig. Vi är din bästa resekompis, brukar vi säga. Det är fint att få vara. Trevlig resa.

NEX Travel är norra Sveriges största privatägda affärsresebyrå. Bolaget grundades 1975 och ägs av Alviks Service AB som är en koncern där Alviks Trafik bland annat ingår. NEX Travel består i nuläget av drygt 35 duktiga kollegor. De flesta av oss jobbar på huvudkontoret i Luleå, men vi finns även i Piteå, Gällivare, Kiruna, Boden och Stockholm. Vi är anslutna till Svenska Resebyråföreningen och IATA.

Bolagen i koncernen

Om Nex

Läs mer om NEX:

Om Nex

Jobba med oss?

Är du intresserad av branschen och vill jobba hos oss?

Om Nex