Grupp & konferens

Vi löser gruppresan och konferensen

Ska hela gänget, gruppen, avdelningen, företaget eller laget ut och resa? Kul! Vi hjälper er sy ihop, boka och administrera allt. Från dörr till dörr, från planering till fakturering. Konferenser, kongresser, företagsgrupper, kick-off-resor, idrottsevent. Vi har gjort det mesta allt sedan 1975. Luta er tillbaka, känn er trygga och se fram emot en välplanerad och minnesvärd reseupplevelse där vi hjälper till med allt. Trevlig gruppresa!

Grupp & konferens

Vill du veta mer eller påbörja en bokning?

Kontakta oss i dag på:
+46 920 75330
Epost: nexgrupp@nex.se  

*Vi anordnar gruppresor för tio personer och uppåt.

Gruppresor och konferenser – Därför ska ni använda NEX Travel

Vi ordnar allt

Vår grupp- och konferensavdelning ger dig kvalificerad rådgivning, planerar, syr ihop, kontaktar ansvarar för och ordnar med all administration kring hela resan och arrangemanget. Vi bokar flyg, transfer, bussar, boende, lokala och språkkunniga guider. Vill ni utanför Sverige? Inga problem. Här tar vi hjälp av vårt internationella agentnät som sträcker sig över hela världen.

Grupp & konferens

Vi vet

NEX Travel har arrangerat grupp- och konferensresor sedan 1975. Och vi har bara blivit bättre med tiden. Under åren har vi skaffat oss ett stort kontaktnät och en unik kompetens som gör att vi kan erbjuda gruppresor och konferenser av högsta klass, både i Sverige och övriga värden.

Grupp & konferens

Vi gör det prisvärt

Tillsammans tar vi fram den bästa, mest kostnadseffektiva resan för er. Våra priser på bland annat flyg, tåg, hotell är väldigt konkurrenskraftiga, tack vare de avtal vi har med våra leverantörer och partners.

Grupp & konferens