HIT RESER VI I HÖST

I höst erbjuder vi som vanligt smidiga och frekventa förbindelser såväl till alla våra inrikesdestinationer, som inom Skandinavien och till övriga Europa. Malmö, Luleå, Göteborg, Bryssel, Paris och Amsterdam är bara några exempel på intressanta destinationer som ingår i höstens program. Vi flyger även en säsongslinje med direktflyg mellan Luleå och London/Heathrow. Linjen kommer att trafikeras två gånger i veckan, på måndagar och fredagar, mellan 9 december och 13 mars.
 
Självklart erbjuder vi flera biljettyper anpassade efter era behov, bland annat SAS Plus för ökad flexibilitet. Vi ser fram emot att få välkomna dig och kollegorna ombord!

ÄT GOTT I SAS GO

Flyger du SAS Go inom Europa? Då rekommenderar vi att du förbeställer något gott att äta ombord. På flygningar längre än 80 minuter erbjuder vi måltider för alla smaker och tidpunkter (frukost på morgonflyg längre än 60 minuter). Men de behöver förbeställas! Det gör du enkelt online senast 18 timmar före avgång*. Checkar du in i god tid, kan du göra din beställning i check-in flödet. På flygningar till/från Asien och Nordamerika har du även möjlighet att uppgradera din måltid till en trerätters Premium-meny.
 
*Gäller inte specialmåltider. Våra måltider och snacks är alltid kostnadsfria för SAS Plus- och SAS Business-resenärer.

SÅ KÖPER NI BIOBRÄNSLE

Du vet väl att SAS erbjuder flera olika lösningar för att köpa biobränsle, som minskar företagets reserelaterade koldioxidutsläpp avsevärt och gör affärsresorna mer hållbara!

SINGAPORE AIRLINES SLOPAR ANSIKTSMASK

Efter nya riktlinjer från Singapores regering, har Singapore Airlines uppdaterat sin policy för användning av ansiktsmask under flygning. Från och med den 29 augusti 2022 är passagerare inte längre skyldiga att bära ansiktsmask ombord på Singapore Airlines flyg, såvida de inte reser till eller från destinationer som kräver det. Passagerare som själva önskar bära ansiktsmask ombord är välkomna att göra det. Det är även frivilligt att bära ansiktsmask på Singapore Changi Airport.

Hälsningar från SAS
WE ARE TRAVELERS

 


Publicerad: den 28 september 2022