Under sommarhalvåret erbjuder Norwegian 300 linjer till över 110 destinationer och idag lanseras en ny direktlinje mellan Göteborg Landvetter och Barcelona som startar 22 juni. Den nya linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan medan antalet avgångar på den befintliga linjen mellan Stockholm Arlanda och Barcelona utökas med upp till 11 avgångar i veckan. Biljetter finns nu tillgängliga online. 

– Det finns ett stort intresse för att resa till Barcelona så vi är glada över att kunna erbjuda direktflyg till Barcelona från Göteborg samtidigt som vi utökar antalet avgångar till Barcelona från Stockholm. Barcelona är en fantastisk stad där det finns mycket att upptäcka och det finns dessutom ett stort utbud av både kultur och restauranger, säger Magnus Maursund, kommersiell direktör på Norwegian. 

Vintersäsongen 2023–2024 
Från och med idag går det även att boka biljetter för vinterhalvåret vilket innebär att biljetter från slutet av oktober 2023 till och med slutet av mars 2024 nu är bokningsbara. Under vinterprogrammet trafikerar Norwegian initialt 144 linjer till 65 destinationer men fler avgångar och destinationer kan tillkomma. De mest eftertraktade destinationerna under vintern som bokas tidigt är Gran Canaria, Teneriffa, Malaga, Alicante, Nice och Faro. 

– Med lansering av vinterprogrammet gör vi det möjligt för dem som vill vara ute i god tid att redan nu kunna boka vinterns resor. Ett brett utbud av destinationer ger kunderna möjlighet att flyga med oss både till sol- och baddestinationer eller till destinationer med fokus på konst och kultur, alternativt aktivitetsinriktat. Vi är glada över att kunna erbjuda våra resenärer ett brett utbud oavsett när de vill resa, fortsätter Magnus Maursund. 

Om den nya linjen Göteborg Landvetter – Barcelona

Den nya linjen kommer att trafikeras tre gånger i veckan, på tisdagar, torsdagar och söndagar med start 22 juni. Den nya linjen är inledningsvis en sommarlinje men kan komma att bli en åretruntlinje beroende på efterfrågan. 

Stockholm Arlanda – Barcelona får fler avgångar 

Idag erbjuder Norwegian fyra avgångar i veckan mellan Stockholm Arlanda och Barcelona. Från och med maj utökas antalet till nio avgångar i veckan och från mitten av juni till 11 avgångar i veckan.

Källa:Enligt Pressmeddelande.


Publicerad: den 17 mars 2023