I början av juni drar Norwegian igång nya direktlinjer från Stockholm till Lissabon, Dublin och Zagreb. Dessutom utökas antalet avgångar till en rad populära destinationer i bland annat Kroatien, Cypern, Spanien, Grekland och Italien.

– Med leverans av över 30 nya plan i år kommer vi att lansera många nya linjer och vi fram emot att önska ännu fler resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, kommersiell direktör på Norwegian i ett pressmeddelande.

Sträckan Stockholm–Lissabon drar igång den 8 juni och kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar. Stockholm–Dublin, som även den kommer att trafikeras två gånger i veckan (måndagar och fredagar) öppnar den 9 juni medan första planet på Stockholm–Zagreb-linjen lyfter den 10 juni. Här blir det en avgång i veckan fram till midsommar (på lördagar) och därefter två avgångar (tisdagar och lördagar).

Norwegian har tidigare lanserat nya direktflyg från Stockholm till Milano och Montpellier. De linjerna drar igång i april respektive juni.

 

Källa:TravelNews


Publicerad: den 22 februari 2017