I dag lanserar Norwegian en ny linje mellan Stockholm och Östersund. Sträckan kommer att trafikeras två gånger i veckan, på torsdagar och söndagar. Med Norwegians stora linjenätverk från Stockholm Arlanda bidrar den nya linjen dessutom lokalt i Jämtland till att det blir enklare för de som bor där att resa vidare ut i världen.

– Vi är glada över att kunna lansera en ny linje mellan Stockholm och Östersund och därmed göra det både enklare och billigare att resa mellan dessa orter. Vi vet att det finns ett stort intresse att åka till de närliggande skidområdena utanför Östersund samt ett generellt stort friluftsintresse i hela Jämtland. Vi ser fram emot att önska resenärer välkomna ombord våra moderna, bekväma och mer miljövänliga plan, säger Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian.

– Vi är glada att Norwegian nu återvänder till vår region med en direktlinje under vintersäsongen. Det är mycket bra för vinterturismen att fler resenärer nu kan resa direkt från Stockholm. Flyglinjen bidrar till den viktiga besöksnäringen i Jämtland Härjedalen på ett positivt sätt, säger Peter Fahlén, flygplatschef på Åre Östersund Airport.

Källa: Travel News


Publicerad: den 18 oktober 2018