Efterfrågan på sommarresor ökar. Till sommaren 2019 erbjuder därför SAS ett antal nya direktlinjer och destinationer samt ökar turtätheten till några av de mest populära resmålen. Från Arlanda är det Catania på Sicilien, Marseille, Neapel och Reykjavik som är nyheterna medan Landvetter får en direktlinje till Faro i Portugal.

– Intresset för resande fortsätter att öka och jag är glad att vi nästa sommar kan erbjuda en rad nya destinationer och att vi nu ökar närvaron på några av skandinavernas mest populära destinationer. Vi vill att fler ska resa med oss och upptäcka världen, men till ett mindre klimatavtryck. Därför arbetar SAS med att skapa ett hållbart resande, i form av olika satsningar som biobränsle, nya flyg med lägre bränsleförbrukning och utsläpp och exempelvis genom att minska matsvinnet och plast ombord, säger Rickard Gustafson, vd, SAS.

En spännande sommarnyhet från Köpenhamn är Cornwall Newquay från Köpenhamn. Även Polen fortsätter att locka resenärer från Skandinavien och SAS startar en direktlinje till Szczecin från Köpenhamn.

SAS sommarnyheter – nya destinationer och direktlinjer:
SAS sommarnyheter 2019 Sverige
Från Stockholm: Marseille, Catania, Neapel, Reykjavik. Från Göteborg: Faro

SAS sommarnyheter 2019 Norge
Från Oslo: Faro och Antalya Från Bergen: Nice, Alanya Från Stavanger: Alanya

SAS sommarnyheter 2019 Danmark
Från Köpenhamn: Szczecin, Florens, Marseille, Catania, Cornwall Newquay. Från Århus: Rom, Faro.

 

Källa: Travel News 

 


Publicerad: den 9 oktober 2018